Tanfolyamok

Ászana igazító tanfolyam

Már évek óta jógázol, de vannak kérdéseid, amire még nem kaptál választ? 

Szeretnéd jobban megérteni a gyakorlásod és a tested tendenciáit, hogy mit és hogyan kellene gyakorolni? Akkor jó helyen jársz!

Esemény dátuma:
2018.11.29. - 2018.12.13.

Esemény ideje:
19.15-20.45

Létszám: max 16 fő

A tanfolyam díja: 6.600.- Ft / 3 alkalom

Kinek szól a tanfolyam?

A tanfolyamot azoknak ajánlom, akik már többször belekezdtek a jógázásba, de most szeretnék újra felvenni a kapcsolatot az egészségükkel. Az Iyengar jóga precíz rendszerével megmutatatom hogyan lehet mind anatómiai mind fiziológia szemmel vizsgálni a gyakorlást.

Amikor gyakorolsz akkor az izmaidat, csontjaidat, belső szerveidet is mozgatod … de egyben a keringésed, kiválasztásod is változtathatod. 

Ha ebben megakadás van, akkor eljutottál a határaidhoz. Itt kezdődik a jóga! 

De tudnod kell a tested helyes működését, hogy tudd, mit kell változtatnod. Itt van a jógatanár szerepe. Ebben a továbbhaladásban segítek neked, hogy megmutassam a helyes gyakorlást, helyes irányokat az ízületeidben, belső működésedben. Ha fáj valamid a gyakorlás után, akkor az mindig jelzés. Nem az izomlázra gondolok! 

Viszont az éles fájdalmakon lehet változtatni és kell is!

Képzeld el, hogy egy csiszolatlan gyémánt vagy és minden jógázásoddal törsz magadon egyet. Az a célod, hogy tiszta, csillogó gyémánttá válj. Ehhez viszont szükséged van egy tanult, hozzáértő ékszerész kezére, aki tudja és érti hogy melyik darabodból kell lehasítania. Ez egy folyamat, néha nagyobb darabokat kell leválasztanod magadról. De csak azt érzed egyre jobban vagy. Néha fáradtan, de jobban! Ahogy egyre csillogóbbá, fényesebbé válsz egyre jobban rálátsz saját magadra is. Ebben tudok neked segíteni.

Várlak a tanfolyamon és segítelek a helyes fejlődésedben.

Veres Mónika

Senior 1. szintű Iyengar jóga tanár, tanárképző tanár


 

 Tovább az Órarendhez