Továbbképzés jóga tanároknak

2019. november 13. -tól | HAVONTA SZERDÁNKÉNT 12:15-13:45 | 

Kezdés: 2019. november 13. szerda 12.15-13.45

Oktató: Veres Mónika, okleveles Iyengar Jóga oktató (Senior Intermediate I. szint)

Létszám: max 16 fő

A tanfolyam díja: 2.600 Ft / alkalom vagy 11.700 Ft/ 5 alkalom, amit készpénzben vagy utalással rendezheted.

Bankszámlaszámom: Veres Mónika, 11600006-00000000-45969823 (a közleménybe írd be, hogy továbbképzés jóga tanároknak és a címedet a számlaíráshoz)

Kinek ajánljuk ezt a tanfolyamot?

Azoknak a képzés alatt álló vagy már végzett jóga oktatóknak ajánljuk, akik szeretnék változatossá tenni a jóga óráikat. Fiziológiai és anatómiai értelmezésben szeretnének tanulni az ászanákról és a pránajámákról, azok hatásairól.  

Hogy épülnek fel a tanfolyami órák?

Ez a tanfolyam segít változatossá tenni az ászanák, pránajámák tanítását. A sorozatok összeállításában támogatja a különböző nehézségekkel, fizikai adottságokkal órára érkezőket. Megismerheted a helyettesítő ászanákat. Lehetőséged lesz kérdezni, ha vannak dilemmáid az óratartás menetére és a módosítások helyességére vonatkozóan.

Minden órán más- más ízületet és szervet fogunk érinteni. Fókuszban az egyszerűség és minél kevesebb alátámasztást használva. A cél, hogy megértsd az eszközök minimális használatát és azt mikor kell viszont többet használnod belőlük.

Érintjük a testtípusok szerinti gyakorlást az ászana és a pránajámában gyakorlásban egyaránt. 

A változatos óratartásnál mindig figyelned kell az egyszerűségre és a taníthatóságra. Az emberek sokszor este érkeznek, munka után a foglalkozásokra. Mindig az a cél, hogy fejleszd őket, támogasd őket a fejlődésben. A jóga oktató tudása mindig biztos kell legyen, de legyen benned alázat és kellő rugalmasság, ha változtatni kell az óra menetén. Mindig hangolódj rá a tanítványaidra és ne a fejedből taníts, hanem a szívedből! 

Veres Mónika

Senior 1. Iyengar jógaoktató


Részletek
Esemény dátuma:
2019.11.13. - 2019.11.13.
Esemény ideje:
12:15- 13:45
Esemény helyszíne:
Ananda Jóga és Életmód Stúdió, XI. Edömér u. 4.
Típus:
Iyengar jóga 2.szint (Középhaladóknak)

Jelentkezés a tanfolyamra
Számlázási adatok
Magánszemély esetén a saját neved.


Tudomásul veszem, hogy a(z) Veres Mónika Katalin Ev. (Magyarország 1162 Budapest Fürge u. 47.) adatkezelő által a(z) veresmonika.hu felhasználói adatbázisában tárolt alábbi személyes adataim átadásra kerülnek az OTP Mobil Kft. (1093 Budapest, Közraktár u. 30-32.), mint adatfeldolgozó részére. Az adatkezelő által továbbított adatok köre az alábbi: Név, Telefonszám, Email cím, Cégnév, Számlázási cím

Az adatfeldolgozó által végzett adatfeldolgozási tevékenység jellege és célja a SimplePay Adatkezelési tájékoztatóban, az alábbi linken tekinthető meg: http://simplepay.hu/vasarlo-aff

Lemondási feltételek: Egy héttel a kurzus kezdete előtti időpontig történő lemondás esetén a teljes részvételi díj, egy héten belül a részvételi díj 50%-a kerül visszafizetésre, míg a kurzus indulása előtti 48 órával történő lemondás esetén nem tudjuk visszafizetni a befizetett összeget. Bizonyos esetekben a befizetett összeg egy másik, jövőbeli kurzusra felhasználható. Ez minden esetben a kurzust szervező személy illetve a stúdió jóváhagyásától függ. Amennyiben a kurzus a szervező illetve a stúdió által kerül lemondásra, a kurzus teljes összege visszafizetésre kerül.

Minden általad megadott adatot bizalmasan kezelünk. A rendelkezésünkre bocsátott információt sohasem adjuk ki harmadik félnek. Személyiségi jogaidat a legmesszebbmenőkig tiszteletben tartjuk.

Hozzájárulok, hogy az OTP Simple számára a tranzakcióhoz szükséges adataimat továbbítsa.

© 2017-2020
Hírlevél