Ászana igazító tanfolyam

Már évek óta jógázol, de vannak kérdéseid, amire még nem kaptál választ? 

Sokszor előfordul veled, hogy a gyakorlás közben vagy után fájdalmaid vannak?  

Szeretnéd jobban megérteni a gyakorlásod és a tested tendenciáit, hogy mit és hogyan kellene gyakorolni? Akkor jó helyen jársz!

Létszám: max 16 fő

A tanfolyam díja: 7.500.- Ft / 3 alkalom (2020. december 1, december 8, december 15.)

Kinek szól a tanfolyam?

A tanfolyamot azoknak ajánlom, akik már többször belekezdtek a jógázásba, de most szeretnék újra felvenni a kapcsolatot az egészségükkel. Az Iyengar jóga precíz rendszerével megmutatatom hogyan lehet mind anatómiai mind fiziológia szemmel vizsgálni a gyakorlást.

Amikor gyakorolsz akkor az izmaidat, csontjaidat, belső szerveidet is mozgatod … de egyben a keringésed, kiválasztásod is változtathatod. 

Ha ebben megakadás van, akkor eljutottál a határaidhoz. Itt kezdődik a jóga! 

De tudnod kell a tested helyes működését, hogy tudd, mit kell változtatnod. Itt van a jógatanár szerepe. Ebben a továbbhaladásban segítek neked, hogy megmutassam a helyes gyakorlást, helyes irányokat az ízületeidben, belső működésedben. Ha fáj valamid a gyakorlás után, akkor az mindig jelzés. Nem az izomlázra gondolok! 

Viszont az éles fájdalmakon lehet változtatni és kell is!

Képzeld el, hogy egy csiszolatlan gyémánt vagy és minden jógázásoddal törsz magadon egyet. Az a célod, hogy tiszta, csillogó gyémánttá válj. Ehhez viszont szükséged van egy tanult, hozzáértő ékszerész kezére, aki tudja és érti hogy melyik darabodból kell lehasítania. Ez egy folyamat, néha nagyobb darabokat kell leválasztanod magadról. De csak azt érzed egyre jobban vagy. Néha fáradtan, de jobban! Ahogy egyre csillogóbbá, fényesebbé válsz egyre jobban rálátsz saját magadra is. Ebben tudok neked segíteni.

Várlak a tanfolyamon és segítelek a helyes fejlődésedben.

Móni


Részletek
Esemény dátuma:
2020.12.01. - 2020.12.15.
Esemény ideje:
csütörtökönként 19:30- 21:00
Esemény helyszíne:
Ananda Jóga és Életmód Stúdió, XI. Edömér u. 4.
Típus:
Iyengar jóga 1-2. szint mindenkinek

Jelentkezés a tanfolyamra
Számlázási adatok
Magánszemély esetén a saját neved.


Lemondási feltételek: Egy héttel a kurzus kezdete előtti időpontig történő lemondás esetén a teljes részvételi díj, egy héten belül a részvételi díj 50%-a kerül visszafizetésre, míg a kurzus indulása előtti 48 órával történő lemondás esetén nem tudjuk visszafizetni a befizetett összeget. Bizonyos esetekben a befizetett összeg egy másik, jövőbeli kurzusra felhasználható. Ez minden esetben a kurzust szervező személy illetve a stúdió jóváhagyásától függ. Amennyiben a kurzus a szervező illetve a stúdió által kerül lemondásra, a kurzus teljes összege visszafizetésre kerül.

Minden általad megadott adatot bizalmasan kezelünk. A rendelkezésünkre bocsátott információt sohasem adjuk ki harmadik félnek. Személyiségi jogaidat a legmesszebbmenőkig tiszteletben tartjuk.

Hozzájárulok, hogy az OTP Simple számára a tranzakcióhoz szükséges adataimat továbbítsa.

© 2017-2020
Hírlevél