Erősítsd a gerinced Iyengar jógával.....új workshop sorozat Dunaharasztin

2018. szeptember 29. 15.00- 18.00, 

2018. október 28. 10.00-13.00.

 

Oktató: Veres Mónika, okleveles Iyengar Jóga oktató (Senior Intermediate I. szint)

Létszám: max 18 fő

A tanfolyam díja: 4.000 Ft / workshop

Helyszín: HARMONIA Jógastúdió (2330, Dunaharaszti, Fő út 122.)

Amennyiben még sosem jártál jóga órán vagy más jógastílust kipróbáltál már, de kíváncsi vagy az Iyengar jógára várunk szeretettel. Ha régóta nem mozogtál, de szeretnél ismét megerősödni és fájdalom nélkül élni, akkor jó helyen jársz.

Ez a workshop a gerincerősítésre és a helyes testtartásra kialakítására és megértésére fókuszál, ahol erősítés és nyújtás egyszerre történik.

A gerinc ereje és állapota alapvetően meghatározza a közérzeted = Minél erősebb és kiegyensúlyozottabb a gerinced, annál jobban érzed magad a mindennapokban!     

 

A gerincerősítéshez szükségesek az állópózok, melyekből a gerinc melletti izmokban hozzuk létre az erőt és a hosszúságot. Az ülőpózokban és a gerinccsavarásokban pedig a talaj stabilitásából kiindulva megértheted a gerinc keresztirányú megnyújtását. Mindezek együttesen segítenek abban, hogy jobban megértsd a gerinc működését, és megérezd a helyes testtartást.

Akár álló, akár ülőmunkát végzel a mindennapi életedben, képes leszel könnyedén végig vinni a napodat, mert megtanulod azokat a trükköket, amelyek segítségével nem fáradsz el a nap végére. Több órán keresztül lassan haladva elkezdjük gyakorolni a válltámaszt. Ennél a póznál gerinc melletti izmokat tudjuk erősíteni, hogy védjék a gerincet. Több variációban gyakoroljuk ezt a pózt, így megtanulod,  hogyan gyakorolhatsz az egészségedért.

A workshop végén pedig pihenünk, relaxálunk. A különböző relaxáló pózokban mindig a gerinc más és más részére fókuszálva lazítunk, hogy megérezd a gerinced ellazulását is az erősítés után.

 

Jelentkezésed biztosítsd a díj  összegének befizetésével.

JELENTKEZÉS  A JÓGAMŰHELYRE

 

A részvételi díjat fizetheted:

1. Utalással: Erste Bank 11600006-00000000-45969823 Veres Mónika Megjegyzésbe rovatba kérjük írd be a nevedet ill. tanfolyam nevét!

2. Készpénzben a helyszínen: Móni órái előtt vagy után.

3. OTP SZÉP kártyával: Ezt jelezd kérlek előre Móninál.

A helyek száma korlátozott, emiatt a helyedet a részvételi díj befizetésével tudod lefoglalni! Kérünk, hogy fizetési határidő előtt rendezd a részvételi díjat!

 

Jelentkezés itt az oldalon.

Várlak szeretettel!

Veres Mónika

Részletek
Esemény dátuma:
2018.09.29. - 2018.10.28.
Esemény ideje:
15.00- 18.00
Esemény helyszíne:
Harmonia Jógastúdió, Dunaharaszti, Fő út 122.